Vafler

Det skal du bruge til ca 20 vafler:

4 æg

5 dl mælk

½ dl olie eller 100 g smeltet smør

300 g mel (5 dl)

2 tsk bageulver

 

Sådanne gør du:

Del æggene, i æggehvider og æggeblommer, i hver sin store skål.

Pisk æggehviderne stive og luftige.

Kom olie/smør og mælk i æggeblommerne og pisk det sammen.

Kom mel og bagepulver i æggeblommerne og pisk det sammen.

Tænd for vaffeljernet.

Vend forsigtigt hviderne ned i dejen ad tre omgange.

Hæld en klat dej på det varme vaffeljern og luk det. Lad vaflen bage i ca. 2 min.

Kan holdes varme i ovnen ved 50 grader, men de bliver bløde.

Serveres med marmelade, æblemos, sukker, nutella eller hvad hjertet begærer.

Rigtig god fornøjelse 🙂