Kagecreme

Kagecreme
Kagecreme

Det skal du bruge til en portion:

1 stang vanilje

2½ dl mælk, gerne sødmælk

3 æggeblommer

60 g sukker

2 spsk maizena (majsstivelse)

IMG_20170211_144923

 

Sådan gør du:

Halver vaniljestangen på begge leder.

IMG_20170122_165750

Skrab vaniljen ud af vaniljestangen.

IMG_20170122_165844

Masser lidt sukker in i vaniljekornene.

IMG_20170122_165939IMG_20170122_170024

Hæl alle ingredienserne op i en gryde.

IMG_20170211_145026

Kog det sammen under omrøring til det tykner.

IMG_20170211_145652

Hæld kagecremen over i en skål og dæk tæt med plastikfilm. Så trækker kagecemen ikke skind medens den køler af.

IMG_20170211_145802 IMG_20170211_145837

Stil den i køleskabet til af køling. Kan fint laves dagen før den skal bruges.

 

God fornøjelse 😉