Det skal du bruge:
NB! Alle grøntsagerne er ca mål. Der skal være, mængdemæssigt, ca lige meget 😉
150 g grønkål
1/4 spidskål
1/4 rødkål
2 stk gulerødder
2 spsk tranebær eller rosiner
Dressing:
1 dl skyr
1 spsk citronsaft
1 tsk sukker
1 tsk sennep, gerne dijon med honning
Salt og peber
Sådan gør du:
Skyl grønkålen godt og slyng det i en salatslynge eller viskestykke.
Hak grønkålen fint.
Snit spidskål og rødkål fint.
Skræl gulerødderne og riv dem fint.
Bland alle grøntsagerne i en skål.
Dressing:
Kom skyr, citronsaft, sukker og sennep op i en lille skål og rør det sammen.
Smag til med citronsaft, sukker, sennep, salt og peber.
Bland dressingen op i grøntsagerne.
Lige inden servering drysses tranebær over.
Kan fint stå til dagen efter.
Velbekomme 😉