Det skal du bruge til 2 plader:
2 dl mandler med skal
4 dl havregryn
1 dl solsikkekerner
1 dl hørfrø
1 dl sesamfrø
1 tsk bagepulver
1 dl olie
ca. 2½ dl vand
Sådan gør du:
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
Blend mandlerne til fint pulver.
Hæld alle kerner, de hakkede mandler og bagepulver op i en skål.
Bland dem med en ske.
Hæld olie i og rør det sammen, evt. med en håndmikser.
Hæld vand i lidt ad gangen, til det er grødagtigt.
Del dejen i to.
Rul den ene portion tyndt ud, mellem to stykker bagepapir. Det fylder en hel plade 😉
Træk det øverste bagepapir af og flyt kiksene over på en bageplade. Det øverste bagepapir kan bruges igen, når den anden portion rulles ud.
Snit kiksene i passende størrelser med en kniv eller klejnespore.
Bag kiksene til de er gyldne og sprøde, ca 15-20 min.
Tag dem ud af ovnen og lad dem køle af på en bagerist.
Knæk dem fra hinanden og gem dem i en kagedåse.
God fornøjelse 😉