Tung chokoladekage

Tung chokoladekage
Tung chokoladekage

Det skal du bruge til en springform på ca. 20 cm:

200 g chokolade

200 g smør

100 g florsukker

4 æg

IMG_20170404_112246

Sådan gør du:

Tænd ovnene på 180 grader.

Hvis det er en plade chokolade, hakkes den groft og hældes op i en skål. Er det chokoladeknapper, hældes de op i en skål.

IMG_20170122_171152 IMG_20170404_112431

Smelt smørret i mikrobølgeovnen.

IMG_20170404_112550

Hæld smørret over chokoladen.

IMG_20170404_112622

Rør smør og chokolade sammen til chokoladen er smeltet og det er homogent.

IMG_20170404_112743

Rør florsukker i.

IMG_20170404_112807 IMG_20170404_112914

Pisk æggene i et ad gangen til det bliver luftigt.

IMG_20170404_113018 IMG_20170404_113338

Hæld dejen op i en springform, der enten er beklædt med bagepapir eller smurt med smør.

IMG_20170404_113450 IMG_20170404_113652

Bages ved 180 grader i 25-35 min.

Køles af.

IMG_20170404_121757

Serveres som den er eller med frisk frugt, flødeskum eller is.

 

God fornøjelse 😉