Det skal du bruge til en kag på ca. 24×35 cm./32-64 stk:
1 portion mandelbund
1 portion chokoldeganache
1 portion hindbærmousse
2 portioner spejl
Sådan gør du:
Lav en dejen til mandelbund og bag den som en stor bund på ca 26×37 cm.
Lad den køle af.
Skær kanterne af, så den bliver pæn.
Læg den evt. på det fadet, som den skal serveres på.
Lav chokoladeganachen og smør den ud over mandelbunden.
Stil den på køl, enten i køleskabet eller i fryseren.
Lav hindbærmoussen.
Tag kagen frem.
Sæt kanter om kagen, med en form og plast.
Hæld hindbærmoussen ned i formen oven på kagen.
Smør moussen ud i et jævnt lag.
Stil kagen på køl igen.
Lav spejl.
Tag kagen ud.
Hæld spejlet over.
Stil kagen på køl igen.
Det er vigtigt at kagen nu står helt vandret, for eller bliver spejlet ikke lige tykt.
Når spejl og moussen har sat sig, tages kagen ud igen .
Form og plastikkant fjernes forsigtigt. Brug evt. en skarp kniv til at løsne kanten.
Skæres i passende stykker. Brug en skarp kniv og tør den ren for hvert snit.
God fornøjelse 😉