Chokoladeganach

Chokoladeganach
Chokoladeganach

Det skal du bruge til tung ganach:

1 dl fløde

100 g mørk chokolade eller 200 g lys chokolade eller 300 g hvid chokolade.

 

Sådan gør du:

Hak chokoladen groft.

Varm fløden til kogepunktet.

Hæld fløden over chokoladen.

Rør fløde og chokolade sammen til det er homogent.

I den hvide chokoladeganach kan man med fordel komme noget smag i. F.eks. til 100 g hvid chokolade kommes 100 g lemoncurd/3/4 dl kaffesirup/ 100 g jordbærpure eller hvad du ønsker.

Køles af.

Tages ud af køleskab 1 time før den skal bruges til opsmørring eller macarons eller sprøjtning. Så er den til at arbejde med 😉

 

Det skal du bruge til let ganach:

4 blade husblas

½ l fløde

150 hvid chokolade eller 200 mørk chokolade eller 250 lys chokolade

 

Sådan gør du:

Stil husblassen i blød i koldt vand.

Varm fløden til kogepunktet.

Hæld fløden over chokoladen.

Rør fløde og chokolade sammen til det er homogent.

Knug husblassen fri for vand.

Rør husblassen ud i den varme chokolade.

Køles af.

Denne ganach kan bruges til at lægge kager sammen med.

 

God fornøjelse 😉