Det skal du bruge til 12 muffins:
Grunddej:
135 g sukker
3 æg
½ dl olie
½ dl mælk
150 g hvedemel
1 tsk vaniljesukker
1 tsk bagepulver
Fyld:
Banan: 1 stor banan most, 100 g chokolade grofthakket.
Chokolade: erstat 3 spsk mel med 3 spsk kakopulver, 100 g chokolade grofthakket.
Hindbær: 100 g chokolade grofthakket, 300 g frosne hindbær.
Rabarber: 300 g rabarber i små stykker vendt i 3 spsk kanel og 3 spsk sukker, 100 g smuttede mandler drysses på toppen.
Marcipan: 150 g marcipan revet. Serveres med nougatmousse.
Sådan gør du:
Tænd ovnene på 200 grader.
Find 12 muffinsforme frem , papir eller silikone, og stil dem på en bageplade. Hvis det er en metalform, smørres den med lidt olie.
Pisk sukker og æg til luftigt skum.
Rør forsigtigt olie og mælk i.
Rør forsigtigt mel, vaniljesukker og bagepulver.
Rør forsigtigt fyld i. Hvis det er hele bær/frugtstykker, er de nemmere at lægge i når dejen er i formene.
Hæld dejen i formene.
Bages i ovnen i ca. 20 min. til de er gyldne.
Køles af og spises.
Rigtig god fornøjelse 🙂