Det skal du bruge til ca 15-20 stk:
1 nøddebund, f.eks. nøddebund (Christianhavnerkage) eller den du bedst kan lide 😉 (til B&B er brugt “nøddebund, nem” med 2/3 hasselnødder 1/3 mandler/valnødder)
½ dl sukkerlage
1 portion luxus jordbærcreme
Frisk frugt til pynt. Jordbær, hindbær, vindruer, blåbær… frysetørret hindbær…
Sådan gør du:
Skær nøddebunden ud i passende størrelser, ca. 4-4½ cm firkanter eller cirkler. Laver du dem mindre kan de gå som petit four.
Prik nøddebundene med en gaffel eller tandstik.
Hæld lidt sukkerlage på bundene.
Kom jordbærcremen i en sprøjtepose med rund tyl, eller en frysepose hvor du klipper et hjørne af.
Sprøjt jordbærcreme på alle bundene. Der skal mere på end du regner med 😉
Pynt med tre bær på toppen.
Serveres til en god kop kaffe.
Rigtig god fornøjelse 🙂