Christianshavnerkage

Christianshavner- kage

Det skal du bruge til ca 15-20 stk:

1 nøddebund, f.eks. nøddebund (Christianhavnerkage) eller den du bedst kan lide 😉 (til B&B er brugt “nøddebund, nem” med 2/3 hasselnødder 1/3 mandler/valnødder)

½ dl sukkerlage

1 portion luxus jordbærcreme

Frisk frugt til pynt. Jordbær, hindbær, vindruer, blåbær… frysetørret hindbær…

 

Sådan gør du:

Skær nøddebunden ud i passende størrelser, ca. 4-4½ cm firkanter eller cirkler. Laver du dem mindre kan de gå som petit four.

Prik nøddebundene med en gaffel eller tandstik.

Hæld lidt sukkerlage på bundene.

Kom jordbærcremen i en sprøjtepose med rund tyl, eller en frysepose hvor du klipper et hjørne af.

Sprøjt jordbærcreme på alle bundene. Der skal mere på end du regner med 😉

Pynt med tre bær på toppen.

Serveres til en god kop kaffe.

 

Rigtig god fornøjelse 🙂