Det skal du bruge til ca. 50 småkager:
75 g smør
100 g sukker
50 g brun farin
1 æg
150 g hvedemel
1 tsk vaniljesukker
½ tsk natron
½ tsk fint salt
100 g chokolade
evt. 50 g hasselnødder
Sådan gør du:
Tag smørret ud af køleskabet, så det kan blive blødt.
Tænd ovnen på 200 grader.
Hak chokoladen (og nødder) groft.
Rør smør, sukker og farin godt sammen til en blød masse.
Rør æg i.
Hæld mel, vaniljesukker, natron og salt i dejen og rør det sammen.
Rør chokolade (og nødder) i.
Beklæd en bageplader med bagepapir.
Sæt med 2 teskeer, klatter af dej på bagepladerne. Der skal være god afstand, de flyder ud.
Bages i 10-12 min.
Køles af.
Kan opbevares i en kagedåse, hvis de når det 😉
Rigtig god fornøjelse 🙂