Det skal du bruge til tung ganach:
1 dl fløde
100 g mørk chokolade eller 200 g lys chokolade eller 300 g hvid chokolade.
Sådan gør du:
Hak chokoladen groft.
Varm fløden til kogepunktet.
Hæld fløden over chokoladen.
Rør fløde og chokolade sammen til det er homogent.
I den hvide chokoladeganach kan man med fordel komme noget smag i. F.eks. til 100 g hvid chokolade kommes 100 g lemoncurd/3/4 dl kaffesirup/ 100 g jordbærpure eller hvad du ønsker.
Køles af.
Tages ud af køleskab 1 time før den skal bruges til opsmørring eller macarons eller sprøjtning. Så er den til at arbejde med 😉
Det skal du bruge til let ganach:
4 blade husblas
½ l fløde
150 hvid chokolade eller 200 mørk chokolade eller 250 lys chokolade
Sådan gør du:
Stil husblassen i blød i koldt vand.
Varm fløden til kogepunktet.
Hæld fløden over chokoladen.
Rør fløde og chokolade sammen til det er homogent.
Knug husblassen fri for vand.
Rør husblassen ud i den varme chokolade.
Køles af.
Denne ganach kan bruges til at lægge kager sammen med.
God fornøjelse 😉