Mandelbund

Mandelbund, brugt til petit four
Mandelbund, brugt til petit four

Det skal du bruge:

150 g mandler

200 g marcipan

3 pastoriserede æggehvider

100 g sukker

6 pastoriserede æggehvider

 

Sådan gør du:

Tænd ovnen på 185 grader.

Blend mandlerne fint til mandelmel.

Riv eller smulder marcipanen.

Rør mandelmel, marcipan, 3 æggehvider og sukker godt sammen, til en lind dej, med en håndmikser eller røremaskine.

Pisk 6 æggehvider stive som bløde bakker.

Vend æggehviderne i mandeldejen.

Smør en springform og hæld dejen i.

Bages i 25-30 min.

Kagen skal være lidt svampet når man trykker på den.

Køles af og deles i 3, som lagkage og lægges sammen med dejligt fyld.

Kan fryses.

Kan også bruges til roulade eller petit four. Så bredes dejen ud på en bageplade i et lag og bages i ca 15 min.

 

God fornøjelse 😉