Biscotti

Biscotti

Det skal du bruge:

250 g mandler med skal

500 g hvedemel

2 tsk bagepulver

2 tsk salt

320 g sukker

4 stk æg

1 stk æg, til at pensle med.

IMG_20170122_161155

Sådan gør du:

Tænd ovnen på 200 grader.

Mandlerne hakkes groft.

IMG_20170122_162212

Mel, bagepulver og salt blandes sammen i en skål.IMG_20170122_162039

Sukker og æg tilsættes og det hele æltes godt sammen, eller røres på maskine.

Mandlerne æltes i dejen.

Dejen deles i 4 og trilles til stænger, der passer med en bagepladen.  Tilsæt evt. lidt mere mel, hvis den klistre for meget.

Stængerne lægges på bagepladen og trykkes lidt flade, ca. halv tykkelse.

IMG_20170122_162958

Stængerne pensles med sammenpisket æg.

Bages ved 200 grader i 15-17 min, til de er gyldne.

Tages ud og lægges på rist til de er let afkølet.

IMG_20170122_165322

Skru ovnen ned på 125 grader.

Stængerne skæres i ca. 1 cm tykke skiver og fordeles fladt på 2 bageplader.

BiscottiBiscotti

Kagerne skal nu tørres i ovnen 1 – 1½ time til de er rigtig sprøde.

Kagerne tages ud og afkøles på en rist.

Kagene kan opbevares i en kagedåse rigtig længe, hvis man kan lade dem stå 😉

Serveres med en god kop kaffe eller te til at dyppe i.

Rigtig god fornøjelse 🙂